Kauno rajono sveikatos iššūkis 2022

  • Paskelbta: 2022-05-10
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 10-oji – Pasaulinė judėjimo sveikatos labui diena. Tad siekiant paminėti šią dieną, Kauno rajono savivaldybė, Kauno rajono visuomenės sveikatos biuras ir Kauno rajono turizmo ir informacijos centras kviečia prisijungti prie akcijos „Sveikatos Iššūkis 2022“. Jame dalyvauti galės visi pakaunės 5-12 klasių mokiniai bei mokytojai.

 

Akcijos tikslas – motyvuoti mokinius ir mokytojus daugiau dėmesio skirti savo fizinei bei psichologinei sveikatai, rinktis aktyvesnius laisvalaikio praleidimo būdus.

Šiam iššūkiui stebėti ir patogiam žingsnių rinkimui akcijos organizatoriai pasirinko jau daugeliui žinomą mobiliąją programėlę Walk15.

 

Išankstinė registracija bus paskelbta Gegužės 10 d, o dalyvių žingsniai bus skaičiuojami nuo gegužės 16 d. iki birželio 16 d.  Prie šio laiško yra prisegta instrukcija bei kviečiame peržiūrėti trumpą iššūkio filmuką: https://www.youtube.com/watch?v=SPm-kWB5wdc

 

100 mokinių, kurie surinks daugiausiai žingsnių bus apdovanoti riedučiais ir šalmais, o 5 mokytojai gaus dovanų čekius į SPA Birštone, tad dalyvauti tikrai verta.

Visą informaciją apie iššūkį, prisijungimo instrukciją ir taisykles rasite iššūkio internetinėje svetainėje www.sveikatosissukis.lt.

 

Taip pat papildomai kviečiame dalintis žingsnių akimirkomis – prašome per TAMO visuomenės sveikatos specialistams (iki birželio 1 d.) atsiųsti aktyvaus laisvalaikio leidimo gamtoje akimirkas (sportuojant, važiuojant su dviračiu, riedučiais, riedlente ar keliaujant pėsčiomis), kuriame matytume, jog būtumėte nuotraukoje įamžintas/a ir tokiu būdu 10 atsitiktinai išrinktų mūsų mokyklos bendruomenės narių gaus papildomus prizus.

 

Įrodykime, kad Garliavos Jonučių progimnazijos bendruomenė yra pati aktyviausia!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos