Ekologinis projektas „Išsaugokime Žemę“

  • Paskelbė : Laima Gaižutienė
  • Paskelbta: 2022-05-23
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 20 dieną mūsų progimnazijoje  lankėsi  l/d „Eglutė“ priešmokyklinių grupių auklėtiniai. Tai – bendro ekologinio projekto „Išsaugokime Žemę“ baigiamasis etapas. Kovo mėnesį visi vaikai dalyvavo viktorinoje „Žemės turtai ir jų išsaugojimas“.

Pradžioje svečius iš darželio mokyklos fojė pasitiko pirmokų mokytojos ir nusivedė į klases. Darželinukai turėjo galimybę pasėdėti mokykliniame suole, kartu su pirmokais pasigaminti darbelį, užduoti  jiems rūpimus klausimus.

Vėliau pirmokai ir būsimieji mokiniai keliavo į mokyklos stadioną, kur, susiskirstę į komandas, kartu įveikė net šešias estafetes. Čia visi patyrė daug gerų emocijų, stadionas aidėjo nuo linksmo vaikų klegesio.

 Renginio pabaigoje mokyklos pirmokai ir darželinukai rinkosi futbolo aikštėje, kur progimnazijos  direktorės pavaduotoja Eglė Gailiūnienė padėkojo visiems už dalyvavimą projekte. Darželio auklėtiniams įteikė vardinius diplomus.

Pirmokų mokytojos:  A. Misiūnienė, A. Juškienė, J. Kazlauskienė, G. Mankevičienė, D. Pečkaitienė, R. Banienė, Ž. Urbonavičiūtė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos